Wednesday, May 1, 2019

 Man Yeast Infection Treatment: zonder recept Meditaties voor Candida bij mannen

Drugtext.nl - Informatief over drugs, medicijnen en gezondheid klachten

De behandeling van mannelijke gistinfecties is vrijwel hetzelfde als die voor vrouwen. En, aangezien vrouwen over het algemeen vrij verkrijgbare medicijnen gebruiken, kunnen mannen dat ook. Ontdek hier welke en waarom …

Een schimmelinfectie wordt meestal veroorzaakt door de Candida albicans gistachtige schimmel die van nature in ons lichaam leeft, zowel bij mannen als bij vrouwen.

De gunstige bacteriën in uw lichaam (85%) overtreffen echter de slechte bacteriën (15%) aanzienlijk. Dit betekent dat de Candida normaal onder controle wordt gehouden, zodat ze niet overgroeien in schimmelinfecties.

Maar het is een heerlijke balans tussen goede en slechte bacteriën. En helaas zijn er omstandigheden waarin dit evenwicht kan worden verstoord, zodat de goede bacteriën de Candida albicans niet langer onder controle kunnen houden.

De belangrijkste onderliggende omstandigheden die een dergelijke situatie kunnen veroorzaken zijn; gunstige bacteriële depletie, immuunsysteemdeficiëntie, hoge bloedsuikerspiegel, hormonale disbalans en bepaalde medicamenteuze therapie.

De meeste vrouwen behandelen hun Candida-infecties met vrij verkrijgbare antischimmelmedicijnen. En er is geen reden waarom mannen hun infecties niet op dezelfde manier kunnen behandelen …

Het probleem met mannelijke gistinfecties is echter dat de symptomen een goede tijd nodig hebben om te verschijnen, zodat de infecties, tegen de tijd dat ze dit doen, goed gevorderd zijn, waardoor ze veel moeilijker te elimineren zijn.

En aangezien de symptomen van schimmelinfecties ook vergelijkbaar kunnen zijn met andere problemen, betekent dit dat deze, misschien ernstiger, problemen niet goed worden behandeld.

Dus je moet er eerst zeker van zijn dat wat je behandelt, in feite een schimmelinfectie is. Op basis van sommige studies heeft bijna 66% van de vrouwen die OTC-medicijnen gebruiken helemaal geen schimmelinfecties! Er is geen reden om aan te nemen dat mannen anders zijn.

Voordat u voor OTC-geneesmiddelen kiest, is het daarom het beste om een ​​goede diagnose van uw arts te krijgen. Zodra een gistinfectie is bevestigd, kunt u na overleg met uw arts beslissen welke vrij verkrijgbare medicatie geschikt is voor uw specifieke geval.

Behandeling van mannelijke gistinfectie: typische medicatie zonder voorschrift

Behandelingen zonder recept zijn meestal antischimmelmiddelen in de vorm van crèmes, zalven, sprays, poeders, tabletten, enz. Hier is een typisch assortiment medicamenten voor behandelingen met gistinfecties beschikbaar zonder recept …

Monistat

– Femstat

– Gyne-Lotrimin

– Mycelex

– Vagistat

Hoewel veel (waarschijnlijk de meeste) OTC-medicijnen duidelijk voor vrouwen zijn gemarkeerd, zijn ze even effectief voor mannen omdat dezelfde Candida-schimmel wordt gebruikt.

Praat met de apotheker en laat hen weten welke allergieën u heeft. U moet ook laten weten of u condooms, uw partner een diafragma of beide gebruikt als anticonceptiemethode, omdat sommige geneesmiddelen de latex kunnen verzwakken. Zij zullen dan advies geven over de meest geschikte medicatie.

OTC-medicijnen worden meestal verkocht in formules van 1 dag, 3 dagen en 7 dagen. Het belangrijkste om te onthouden is ervoor te zorgen dat u de koers van welke formule dan ook die u wordt aanbevolen, afrondt.

Na de behandeling, als de infectie nog steeds aanhoudt, of als u lijdt aan frequente recidiefinfecties, moet u teruggaan naar uw arts. Dit komt omdat er mogelijk een ondervoorwaarde is die eerst moet worden aangepakt.



Gedeeld door bron Geschreven doorJohn Cielo

Het bericht  Man Yeast Infection Treatment: zonder recept Meditaties voor Candida bij mannen verscheen eerst op Drugtext.nl.



source https://www.drugtext.nl/man-yeast-infection-treatment-zonder-recept-meditaties-voor-candida-bij-mannen/

No comments:

Post a Comment