Wednesday, March 28, 2018

Online Drumcursus van Onlinemuziekcursus.nl – Leren drummen binnen enkele weken?

Drugtext.nl - Informatief over drugs, medicijnen en gezondheid klachten

Online DrumcursusWil je leren drummen, maar heb je geen zin of tijd om naar de muziekschool te gaan voor een drumcursus? Dan kun je er ook voor kiezen om een online drumcursus te volgen. Er zijn diverse online drumcursussen, waaronder het programma van Onlinemuziekcursus.nl.Wij besloten deze cursus eens te testen, zodat jij dit niet meer hoeft te doen. Wat wij van de cursus van Onlinemuziekcursus vinden, lees je in onderstaande review.

De makers van de online drumcursus

OnlinemuziekcursusDe online drumcursus die wij getest hebben, wordt aangeboden door Onlinemuziekcursus. Dit is een online cursuscentrum, dat diverse muziekprogramma’s aanbiedt. Denk hierbij aan een gitaarcursus, maar ook aan een pianocursus en uiteraard de drumcursus.

Onlinemuziekcursus is een betrouwbaar bedrijf. Dit zien we niet alleen aan de professionele website van het bedrijf, maar ook aan een award die het bedrijf in 2013 heeft ontvangen. Het gaat om de Bedrijven Award 2013. Dat Onlinemuziekcursus deze award heeft gekregen, laat zien dat het om een kwalitatief goed bedrijf gaat.

Iedere cursus van Onlinemuziekcursus wordt door een andere docent gegeven. Dit is logisch, want een pianoleraar kan vaak geen drums bespelen en dit werkt andersom precies hetzelfde. Wel werkt Onlinemuziekcursus altijd met professionele docenten, die genoeg knowhow hebben op hun vakgebied. Dit is bij de online drumcursus ook het geval. Deze cursus wordt gegeven door een professionele leraar die uitstekend kan spelen en bovendien goed uitleg kan geven over het bespelen van de drums.

Klik hier om direct naar de downloadpagina te gaan

De inhoud van de cursus

De online cursus van Onlinemuziekcursus bestaat uit maar liefst zestien lessen. De eerste lessen zijn wat algemeen. In de allereerste les leer je bijvoorbeeld meer over de geschiedenis van de drums en de verschillende muziekstromen waarin het drumstel gebruikt wordt. In de tweede les leer je meer over de techniek van de handen tijdens het drummen. Hierna volgen nog enkele algemene lessen, die voor de beginner goed te volgen zijn.

Volg je deze online drumcursus dan leer je ook noten te lezen. Je leert bladmuziek te spelen en uiteraard de verschillende instrumenten van de drums te gebruiken. De laatste lessen van de cursus zijn dan ook wat specifieker. In de vijftiende les leer je bijvoorbeeld de kick, de open hihat, de hihat, de snare en de toms te bespelen. In de laatste les leer je verschillende ritmes op de diverse instrumenten van de drums te oefenen. Heb je alle zestien lessen gevolgd, dan kun je de drums echt bespelen.

Koop je de online drumlessen van Onlinemuziekcursus, dan krijg je ook toegang tot het exclusieve ledengedeelte van de online muziekschool. Hier kun je niet alleen de video’s bekijken, maar kun je ook vragen stellen aan je leraar. Kom je ergens echt niet uit, dan staat er altijd iemand voor je klaar om je te helpen. Het is niet verplicht, maar interactie is in ieder geval wel mogelijk als je hier behoefte aan hebt.

Wat is het resultaat van de cursus

Volg je alle zestien lessen van de online drumcursus, dan weet je precies hoe je de drums moet bespelen. Je kunt niet alleen bladmuziek lezen en interpreteren, maar je kunt ook de diverse instrumenten van de drums hanteren.

Krijg je na het volgen van de lessen bladmuziek onder ogen, dan kun je zeker aan de slag. Wel moet je hier echt alle zestien lessen voor volgen. Volg je slechts een deel van de lessen, dan mis je een groot deel van de theorie en is het bespelen van de drums al lastiger.

Voor wie is de cursus bedoeld?

De online drumcursus van Onlinemuziekcursus is bedoeld voor mensen die graag de drums willen bespelen, maar geen tijd of zin hebben om naar de muziekschool te gaan voor drumlessen. Je hebt alleen een drumstel en een computer nodig en je kunt de cursus volgen. Wel is het belangrijk alle lessen van de cursus te volgen en dit serieus te doen. Alle lessen zijn namelijk even belangrijk als je echt wil leren hoe je een drumstel moet bespelen.

Conclusie: Online drumcursus kopen of niet kopen?

Wil jij de drums leren bespelen zonder dat je naar de lokale muziekschool moet voor een complete drumcursus? Dan volg je de online cursus van Onlinemuziekcursus. Het enige wat je nu nog nodig hebt om de drums te leren spelen, is een drumstel en een computer. En kom je ergens niet uit? Dan staat de online docent van de professionele muziekschool gewoon voor je klaar.

Ben je bereid serieus aan de slag te gaan met jouw online drumlessen, dan is deze cursus zeker iets voor jou. Wel is het belangrijk om echt serieus aan de slag te gaan met de cursus. Volg je enkele lessen niet of haak je tussendoor af, dan heb je niets aan de cursus. Je moet namelijk wel alle zestien lessen volgen om de drums echt te kunnen bespelen als een pro.

Lees hier de review: Gitaarles van koen

.wp-review-1315.review-wrapper width: 100%; float: left .wp-review-1315.review-wrapper, .wp-review-1315 .review-title, .wp-review-1315 .review-desc p color: #555555; .wp-review-1315 .review-links a color: #11ad38; .wp-review-1315 .review-links a:hover color: #555555; .wp-review-1315 .review-list li, .wp-review-1315.review-wrapper background: #ffffff; .wp-review-1315 .review-title, .wp-review-1315 .review-list li:nth-child(2n)background: #e7e7e7; .wp-review-1315.review-wrapper, .wp-review-1315 .review-title, .wp-review-1315 .review-list li, .wp-review-1315 .review-list li:last-child, .wp-review-1315 .user-review-areaborder-color: #e7e7e7;

Klik hier om direct naar de downloadpagina te gaan

Het bericht Online Drumcursus van Onlinemuziekcursus.nl – Leren drummen binnen enkele weken? verscheen eerst op Reviews Expert.



Meer lezen op deze link

Het bericht Online Drumcursus van Onlinemuziekcursus.nl – Leren drummen binnen enkele weken? verscheen eerst op Drugtext.nl.



source https://www.drugtext.nl/online-drumcursus-van-onlinemuziekcursus-nl-leren-drummen-binnen-enkele-weken/

No comments:

Post a Comment